1995
Hytte ferie, Sverige  i Tandådalens ferieby i Sælen.

camping Kalmar
1997
Vi solgte vores Camplet i foråret til Birgith og Torben, for dette år havde vi købt Campingvogn. Sprit ny Adria Unica 502 UK en lækker køjevogn der levede op til vores vildeste ønsker.
Sammen med Birgith og Torben, Marianne og Thorbjørn (med campletten) tog vi på camping. Første stop Camping Weinberg (ved Bremen). Efter nogle dage, kørte vi til camping Seehof ved Schwerin.
1999
Vi er fritidsgartnere på fuldtid og ferie er noget man blot hører om.
Campingvognen er solgt og ferien består mest i at plante og luge ukrudt
 
1996
Nu var vi ved at være varme på camping igen, så vi købte en camplet.
Første tur var en weekendtur til DCU camping mols og sommerfeiren gik til
Sverige, vi boede på en campingplads i Kalmar. For os som havde været mest til telt, var det ren luksus at have soveværelse, børneværelse og stue/køkken.
Ungerne var ikke så store så aktiviteterne var bl.a. Bulderby, Lønneberg og Vimmerby samt selvfølgelig PIPI ikke at forglemme.
2000
Sidst på sommeren, jordbær sæsonen er slut og vi bliver lokket med på en uges ferie i Tjekkiet, med Helle, Henning og børnenene.
Første stop Camping Oase ved Prag, et par dage og dernæst til Lipno søen i det sydøstligste hjørne af Tjekkiet. Velplaceret på en kommunal campingplads, sendt vi en SMS til Birgith og Torben om at vi da gerne ville give en kop kaffe, ja og dagen efter kom de så til kaffen, direkte fra Danmark. Det var en rigtig hyggelig teltlejr vi fik banket op der.
Lipno søen på teltferie
 
DCU camping Mols
1998
Vi lod campingvognen stå hjemme den sommer, og var sammen med Lars og Marianne 14 dage i hytte i Tjekkiet. Vi boede i Sindelova i det østlige Tjekkiet, her var kurområde, og det var et dejigt sted. Vi var rundt og besøge området, og det blev også til en tur til Prag. Efter 8 dage brød vi op og kørte videre. vi boede så på pensionat, fra dag til dag. Billigt, men ikke så komfortabelt som campingvognen
Lav din egen hjemmeside med mono.net