Længere ned kommer en
beretning om vores
ophold i St. Claire


Disse billeder er fra området

i "amtet" AlbiInden vi rejser videre, skal
vi lige have disse billeder
med, fra en lille hggelig
botanisk have, anlagt
på et skrånende terræn


Saint Claire, ligger helt nede ved
middelhavet, ca 40km øst for
Toulon.
Her fandt vi den skønneste
campingplads om end det
ikke var den nemmeste
opgaveEn tur til Parfume byen Gras
blev det også til dog uden
indkøb af duftevand!
Byen ligger højt, med en flot
udsigt


På vej hejm fra Saint Claire,
havde vi en enkelt overnatning
Hvor vi overnattede i vores lille
iglo telt. På grund af plads
mangel, sov jeg under åben
himmel den nat.
 

Ferie 2005 Syd Frankrig

Camping Saint Claire

Herover indgangen til campingpladsen. På vej til Saint Claire, gik det op for mig at jeg faktisk ikke havde nogen papirer med på dette sted.(normalt er jeg velforsynet med planer og informationer) Det eneste jeg vidste var at vi havde reserveret plads på en campingplads i Saint Claire. Vel ankommet til byen, køret vi ind på den første campingplads for at høre om det var her vi havde booket. Vi mødte en mand der kunne engelsk, og fortalte ham situationen. Som han sagde! Det er ganske enkelt, der er kun 3 pladser i Saint Claire - og den vi var på nu, var kun for fastliggere. Men han tilbød at køre foran på cyklen og vise os nr. 2 som lå ikke langt derfra. Vi traf camping ejeren, men han ventede ingen gæster og mente ikke han havde en reservation på os. Så kørte vi videre med Cyklisten foran, længer op i byen. Han vidste os ind på pladsen og vi sagde tak for hjælpen. Jeg var straks klar over at det ikke var denne plads, da den var meget åbent, Jeg havde set et enkelt billede af den plads vi skulle være på. Og det var ikke denne. På vej ned i byen igen, mødte vi vores hjælper, og jeg sagde at jeg var sikker på at det var den første plads han viste os der var den rigtige. Så kører vi derhen igen, og insisterer over for camping "fatter"
Vores hjælper foreslog om jeg havde et papir med mit navn på- så jeg gav camping "fatter" mit visitkort. Og så skete der noget. Moment! han løb ind i huset og kom tilbage med et ark tætskrevet A4 papir, og der i hjørnet stod mit navn!!!!! Så fik tonen en anden lyd Bienvenue osv.
Vi fik anvist en plads og camping"fatter" kørte efter et køleskab til os. Pladsen vi havde fået var ikke stor nok til vores telt. Vi fik en anden plads og nød en dejlig uge på dette dejlige sted
Selvfølgelig skulle vi bade! Først på dagen gik vi ned til "vores" lagune, og når vi var på vej op til frokost, gik vores naboer ned for at bade. Og når vi gik ned for at bade sidst på dagen, gik vores naboer hjem for at klæde om til aftenens diskoteker - Så vi havde god plads ved vandet.
Herunder kan du se et lille sammendrag
 
Den første uge af vores ferie,
var vi på "camping pensionet"
Vi boede i vores telt på en gård,
Om morgenen fik vi serveret
morgenmaden og kl. 19.30
stod den på 3 retters menu,
med vin og kaffe. Vi var for
det meste omkring 35 børn
og voksne når vi samledes.
Stedet er desværre nedlagt,
da Inge og Brunó, senere
blev skilt.


Her kommer der et par
billedserier Dels fra
området, fra La Roche
og fra en lille botanisk have

Vi gør klar til at forlade
Albi området og
Monsties

Lav din egen hjemmeside med mono.net